​Indramning af billeder, plakater og malerier

​Hos Glarmester Hillemann-Jensen laver vi alle former for indramning, og det kan være opsætning, opspænding og passepartout. Faktisk er indramning en kunst i sig selv, men vores værksted har over 30 års erfaring med indramning af alle typer af kunst, fotografier, plakater og andet.

Vi laver enhver form for indramning på værkstedet

Det er en rigtigt god investering at give sine billeder og plakater den indramning, som de fortjener, for en flot ramme gør en forskel. Vores eget værksted kan klare alle typer af glasudskæringer til alle former for indramninger. Du vælger selv rammens stil, farve og materiale i samråd med os. Vi kan rådgive om farve, tykkelse og materiale, så du får en indramning, der passer bedst til din plakat, dit billede eller dit maleri. 

​Vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder og med vores håndværk. Høj kvalitet og god service er altid væsentlige nøgleord i vores glarmesterforretning, uagtet du blot skal have indrammet et lille foto, eller du skal have nye rammer på alle dine vægge. Vi laver gerne flotte løsninger til kontorer, institutioner og andre arbejdspladser.

Ring for at høre hvad vi tilbyder inden for rammer

Du kan kontakte os hos Glarmester Hillemann-Jensen for at høre mere om mulighederne for at få nogle flotte rammer og for at høre om vores priser. Du kan ringe til os på telefon 35 26 26 21 for at drøfte dine ønsker. Du kan også sende en e-mail til os på hillemann@hotmail.com.

8_21

Firmaoplysninger

Hillemann-Jensen

v/Morten Hillemann-Jensen

CVR: 20976101

Adresseoplysninger

Classensgade 23, st. th.

2100 København Ø

Find vej med Google Map

Kontaktoplysninger

Telefon:  35 26 26 21

E-mail: hillemann@hotmail.com